SJOERD PETERS

Ik ben Sjoerd Peters, geboren op 7 Oktober 1986 aan de “Wijst” in Heesch. In augustus 2013 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en sinds 2 januari 2014 is mijn werkplek FysioCentrum Heesch.

Waar loop je warm voor binnen de fysiotherapiepraktijk?

Dat ik mag gaan werken aan preventie en herstel van blessures. Ik vind hierbij vooral het voorkomen van blessures mooi. Wij zien in de praktijk echter vooral de mensen die moeten herstellen van een blessure. Daarom is het doel bij deze groep herstellenden om het niet weer te laten gebeuren en terug te komen op het oude of zelfs een hoger niveau dan vóór de blessure.

Waarin zou je je verder willen ontwikkelen binnen de praktijk?

Ik zou graag nog meer doen aan preventie van (sport)letsels. Deze mogelijkheid tot preventie zie ik vooral haalbaar op de sportvelden en bij verenigingen. Hierbij te denken aan korte lijntjes met bestuur en trainers en hen te informeren en adviseren hoe we kunnen bewegen naar gezondheid.

Wat is je passie (hobby) en waarom?

Mijn passie is altijd het geweldige spelletje voetbal geweest. Helaas is aan mijn carrière als veldspeler een einde gekomen. Dit omdat ik langdurige blessures heb ondervonden aan kruisband en achillespees. Wel blijf ik graag bij dit sociale spelletje betrokken en daarom ben ik nu actief als leider van HVCH 3.

Verder heb ik heel veel plezier in mijn werk en beweeg ik graag. Hierbij moet je denken aan zwemmen, fietsen en hardlopen. Lijkt best veel op de triatlon, haha!

Wat staat er op nummer één van je bucketlist? Wat zou je nog heel graag willen doen of meemaken?

Als ik hierbij denk aan werk:

Evenveel (en even lang) plezier blijven houden aan het vak fysiotherapie als mijn voormalig collega Joop van Ooij.

Als ik hierbij denk aan privé:  Samen met mijn vriendin Elfi een rondreis maken door Amerika waarbij we sowieso de Disneyparken willen bezoeken.

Als ik hierbij denk aan sport: Het lijkt mij geweldig om aan de Iron Man op Hawaï deel te mogen nemen én te finishen.

FYSIOTHERAPIE

FITNESS

KINDERFYSIOTHERAPIE

FYSIOTHERAPIE

FITNESS

KINDERFYSIO

FysioCentrum Heesch
0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

FysioCentrum Oss
0412 72 49 60
Euterpehof 16, 5342 CW Oss

FitnessCentrum Heesch
0412 48 47 92
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

KinderFysio Maasland
0412 72 49 20

Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Knolgroenveld 1 Berghem
Lijsterlaan 2 Oss

Chat openen