NIELS PATERS

Ik ben Niels Paters, geborgen op 30 mei 1992 en woonachtig in Gassel. Sinds november 2016 werk ik bij FysioCentrum Heesch.

De passie voor fysiotherapie is al op jonge leeftijd ontstaan. Mijn eerste snuffelstage op de middelbare school was namelijk al bij de fysiotherapeut in mijn dorp.

Waar loop je warm voor binnen de praktijk?

Ik ben het meest geïnteresseerd in het behandelen van patiënten met orthopedische klachten aan het bewegingsapparaat. Samen met de patiënt wil ik werken aan het herstel. Daarbij zie ik graag de combinatie van een korte effectieve behandelinterventie op de behandelbank met een vervolg in de oefenzaal waardoor de patiënt kan werken aan herstel op de langere termijn.

Waarin zou je je verder willen ontwikkelen binnen de praktijk?

Op dit moment ben ik bezig met de Master Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort. Als manueel therapeut leer je te handelen volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en heb je meer tools om je patiënten van hun klachten af te helpen. Daarnaast zou ik mezelf graag verder ontwikkelen binnen de praktijk met blessurepreventie in het algemeen. Een ernstig letsel aan bijvoorbeeld de knie, enkel, schouder en/of de heup kunnen beter voorkomen worden dan worden behandeld.

Wat is je passie (hobby) en waarom?

Naast mijn werk is mijn grootste passie sport. Hier stop ik dan ook graag veel tijd en energie in. Ik ben een fanatieke sporter. Op dit moment ben ik vooral actief op het voetbalveld en met zaalvoetbal. Naast het voetballen ben ik ook graag op de tennisbaan of stap ik op de mountainbike voor een mooie rit. Het gaat vooral om het spelletje, maar het verenigingsleven is ook erg belangrijk voor de sociale contacten.

Wat staat er op nummer één van je bucketlist? Wat zou je nog heel graag willen doen of meemaken?

Ik zou nog heel graag een reis door Amerika willen maken. Wat ik echter het liefste wil, is lang en gezond door het leven gaan.

FYSIOTHERAPIE

FITNESS

KINDERFYSIOTHERAPIE

FYSIOTHERAPIE

FITNESS

KINDERFYSIO

FysioCentrum Heesch
0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

FysioCentrum Oss
0412 72 49 60
Euterpehof 16, 5342 CW Oss

FitnessCentrum Heesch
0412 48 47 92
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

KinderFysio Maasland
0412 72 49 20

Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Knolgroenveld 1 Berghem
Lijsterlaan 2 Oss

Chat openen