MILOU BALSTERS

Ik ben Fer van den Hurk, getrouwd met Maartje en vader van twee zonen Hero en Merlijn.

Ik ben Milou Balsters, geboren op 26 juni 1994. Ik ben in juni 2016 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Sinds juni 2018 werk ik bij FysioCentrum Oss. Al vanaf kleins af aan heb ik geroepen dat ik fysiotherapeut wilde worden. Ik wil mensen helpen door ze persoonlijk te begeleiden met én tijdens bewegen. Hierdoor wordt het lichaam sterker en krijgt de cliënt vertrouwen (terug) in het eigen lichaam. Het mooiste wat er is!

Waar loop je warm voor binnen de praktijk?
Binnen de praktijk staat “bewegen naar gezondheid” voorop. De locatie in Oss is zo ingericht dat ik jou op een snelle en effectieve manier hiertoe breng.

Waarin zou je je verder willen ontwikkelen binnen de praktijk?

In september 2018 start ik met de Master Sport(fysiotherapie) aan de HU. In Oss heb ik alle ruimte en mogelijkheden om de kennis vanuit school direct toe te kunnen passen in de praktijk. Ik wil me voornamelijk gaan richten op de (top)-sporters. Preventie tegen blessures tot revalidatie na blessures. Met als hoofddoel de cliënt beter en fitter naar buiten te sturen dan hij/zij ooit is geweest.

Wat is je passie (hobby) en waarom?

Ik hockey al vanaf mijn 6e bij MHC Oss . Afgelopen jaar even een jaartje in Beuningen gehockeyd, maar nu toch weer terug op het oude nest. Ik heb bij Oss altijd met veel plezier, passie en vooral met fanatisme gehockeyd. Ook heb ik vanaf mijn 14e verschillende jeugdteams gecoacht en training gegeven. Op dit moment speel ik in de Dames 1 in een erg leuk jong team waar veel potentie in zit. Ik verwacht met dit team nog mooie prestaties neer te gaan zetten. Daarnaast, als ik tijd maar vooral energie over heb, fitness ik nog zo’n 1 à 2x per week. En met mooi weer wielren ik.

Wat staat er op nummer één van je bucketlist? Wat zou je nog heel graag willen doen of meemaken?

Een bucketlist heb ik niet echt. Door mijn werk als fysiotherapeut word je vaak geconfronteerd met ziekte, ongevallen etc. waardoor het leven van die mensen 180 graden draait. Zij hebben mij geleerd en laten inzien dat ik moet genieten van elke dag en er dus ook elke dag het beste uit moet halen. Dat is dus wat ik doe!

FYSIOTHERAPIE

FITNESS

KINDERFYSIOTHERAPIE

FYSIOTHERAPIE

FITNESS

KINDERFYSIO

FysioCentrum Heesch
0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

FysioCentrum Oss
0412 72 49 60
Euterpehof 16, 5342 CW Oss

FitnessCentrum Heesch
0412 48 47 92
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

KinderFysio Maasland
0412 72 49 20

Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Knolgroenveld 1 Berghem
Lijsterlaan 2 Oss

Chat openen