FER VAN DEN HURK

Ik ben Fer van den Hurk, getrouwd met Maartje en vader van twee zonen Hero en Merlijn.

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij FysioCentrum Heesch als eigenaar, fysiotherapeut en manueel therapeut. Ik ben trots op de ontwikkeling die we als team en praktijk door hebben gemaakt, volop in beweging voor onze patiënten.

Waar loop je warm voor binnen de praktijk?

Binnen de praktijk ben ik gespecialiseerd in de orthopedische fysiotherapie en manuele therapie. Ik richt me vooral op de wervelkolom en manipulaties van de gewrichten. Ik zie ook veel tennisellebogen. Daarnaast vind ik het fantastisch om mensen letterlijk en figuurlijk  in beweging te brengen.

Waarin zou je je verder willen ontwikkelen binnen de praktijk?

Ik trek deze vraag graag een beetje breder naar ontwikkelen áls praktijk. Het is heel mooi om samen met de medewerkers nieuwe ideeën te bedenken en ontwikkelen voor onze klanten en daarmee als praktijk letterlijk en figuurlijk te groeien.

Wat is je passie (hobby) en waarom?

Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar uitdaging, vernieuwing en kansen, kortom beweging. Dit heb ik ook in het sporten. Waar ik voorheen altijd gevoetbald heb, loop ik nu graag hard met een doel. Graag zou ik nog eens een marathon lopen.

Daarnaast heb ik tien jaar als Tafelaar van Tafelronde 73 Oss actief mogen zijn op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Een geweldige ervaring voor het leven! Inmiddels ben ik Tafelaar af en zit ik bij de Lions in Oss. 

Wat staat er op nummer één van je bucketlist? Wat zou je nog heel graag willen doen of meemaken?

Als fervent verzamelaar van mooie herinneringen, is reizen een van mijn grootste passies en staat mijn bucketlist vol met prachtige bestemmingen verspreid over de wereld. Als ik één ding zou moeten kiezen, dan zou het een rondje om de aarde zijn in een raket. De beelden die André Kuipers ons heeft laten zien vanuit de ruimte waren voor mij zo ongelooflijk mooi. Het is mijn grootste droom geworden om dit daadwerkelijk zelf te mogen beleven en met eigen ogen mogen te aanschouwen.

FYSIOTHERAPIE

FITNESS

KINDERFYSIOTHERAPIE

FYSIOTHERAPIE

FITNESS

KINDERFYSIO

FysioCentrum Heesch
0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

FysioCentrum Oss
0412 72 49 60
Euterpehof 16, 5342 CW Oss

FitnessCentrum Heesch
0412 48 47 92
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

KinderFysio Maasland
0412 72 49 20

Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Knolgroenveld 1 Berghem
Lijsterlaan 2 Oss

Chat openen